Woonhuismeting

Woonhuismeting

Met behulp van verschillende technische meterinstrumenten krijgt u inzicht in het niveau van de  stralingsbronnen in en om uw woonhuis. Ook wordt  het begrip elektromagnetische straling en gezondheidseffecten voor uw specifieke situatie nader toegelicht. Verder ontvangt u praktische adviezen ten aanzien van de mogelijke maatregelen om de stralingsbelasting in uw woonhuis terug te dringen.

woonhuis - kantoor aan huis

Wat kunt u van een Woonhuismeting verwachten?

Technische meting op alle bronnen van elektromagnetische straling zoals DECT, GSM, UMTS en Wi-Fi in en rondom uw woonhuis.

  • Schriftelijke rapportage meetresultaten, inclusief praktische adviezen
  • Kosten: € 225 + € 0,35 per km voor de reis gerekend van en naar Nieuwkoop
  • Tijdsbeslag: 1,5-2 uur afhankelijk van uw informatiebehoefte

 Wilt u weten wat u kunt doen om de stralingbelasting en de mogelijke gezondheidseffecten in uw woonomgeving tot een minimum terug te brengen? En hoe u dus een gezondere woonomgeving kunt creëren? Vraag dan een Woonhuismeting aan bij StralingsAdviesOnline en stuur een email naar info@stralingsadviesonline.nl Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken of bel 0653738200

hoogspanningsmast

  Klantreacties over metingen :

“Nooit geweten dat een waterbed zoveel elektrisch veld afgeeft. Nu begrijp ik waarom ik altijd zo onrustig sliep”  Ellen  (Zwolle)

“Mijn echtgenote begreep niet waar ik het over had als ik zei dat ik nooit kon ontspannen in ons huis. Door de meting is zij zich ook gaan realiseren dat wij ons huis langzaam maar zeker hadden verandert in een soort van magnetron Nu is zij ook voor het treffen van maatregelen” Frans Jan (‘s-Hertogenbosch)

“Ik dacht dat al die verhalen over straling nergens op sloegen, totdat ik de meting liet uitvoeren. Heel duidelijk was te zien dat er een hoge stralingsbelasting in mijn woning was en dat vind ik maar niets” Andre (Rotterdam)

“Het geschreven advies kon ik handig gebruiken om mijn partner te infomeren. Die kon helaas niet bij de meting zijn” Sandra (Den Haag)

De meetresultaten bevestigden mijn vermoedens dat die zendmast erg veel straling in de kamer van mijn dochter gaf. Nu weten we tenminste dat we iets moeten doen”. Karel (Nieuwveen)

“Ik dacht zelf last te hebben van de hoogspanningsmast op 100 meter afstand van ons huis. Bleek het vooral de draadloze telefoon te zijn van de buren”  Ellen (Leiden)

“Ik had geen idee dat die babyfoon zo’n enorme hoeveel straling gaf in het ledikantje van mijn dochter. Toen we hem hadden uitgezet verdwenen de slaapproblemen vrijwel direct’. Brenda (Tilburg)