Online zelftest stralingsbelasting

Als u een of meerdere welzijns vragen met ja heeft geantwoord en voor deze klacht zijn geen medische oorzaken gevonden gaat u dan verder met de stralingsbelastingsvragen.

Online zelftest
Stralingsbelasting
Stralingsbelasting deel2

Conclusies
Er zijn nu vijf verschillende situaties + bijbehorende adviezen denkbaar

“1. U heeft geen welzijnsklachten en ook maar weinig stralingsbelasting (minder dan 5 vragen ja) ; gefeliciteerd uw woon reis en werksituatie lijkt prima zo.”
“2. U heeft geen welzijnsklachten, maar wel stralingsbelasting (meer dan 4 vragen met ja beantwoord); Advies: u kunt preventief een onderzoek laten uitvoeren en maatregelen treffen om de stralingsbelasting te verminderen. Klachten als gevolg van stralingsbelasting ontwikkeling zich doorgaans langzaam. “
3. U heeft welzijnsklachten , doch heeft 5 of meer stralingsbelastingvragen met weet niet beantwoord. Advies: laat een stralingsonderzoek doen
4. U heeft welzijnsklachten en ook meerdere stralingsbelastingvragen met ja beantwoord. Het straling onderzoek met de erbij behorende advies geeft u praktische handvatten om verder te gaan.
5. U heeft wel welzijnsklachten maar 3 of minder stralingsbelastingvragen met ja beantwoord. U kunt een stralingsonderzoek laten uitvoeren om het zeker te zijn, doch de kans is groot dat uw klachten niet met stralingsbelasting te maken hebben.