Stralingsprodukten

Soms is vermijden van straling niet mogelijk

Bij Stralingsbronnen en Oplossingen (Zie tab Straling en Gezondheid) zijn een groot aantal eenvoudig toe te passen mogelijkheden beschreven waarop je de stralingsbelasting thuis en onderweg kunt verminderen. Verminderen is belangrijk omdat stralingsbelasting zich opstapelt en na verloop van tijd tot welzijnsproblemen kan leiden. Sommige bronnen van straling laten zich helaas niet makkelijk inperken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de straling die vrij komt bij het gebruik van de smartphone, de tablet, de laptop, de looptelefoon en andere ‘smart’ apparaten in de nabije omgeving. Ook de WiFi router, de smart TV, de slimme elektriciteitsmeter, de apparatuur van de buren en mobiele zendinstallaties rondom het huis kunnen een flinke stralingsbelasting veroorzaken.

In de nabije toekomst wordt dat alleen maar meer! Alles gaat met alles draadloos communiceren (Internet of Things) via een zeer fijnmazig en supersnel communicatiesysteem. Dit systeem, 5G genaamd, zal de komende jaren worden gerealiseerd. Kenners verwachten dat de gemiddelde stralingsbelasting zal toenemen tot wel 100 keer zo veel als nu. En momenteel is de stralingsbelasting al fors te noemen! Het wordt dan heel lastig om de stralingsbelasting met alleen de vermijdingstips afdoende te beperken.

In aanvulling op de straling vermijdingstips heeft StralingsAdviesOnline praktisch toepasbare producten geselecteerd die goede bescherming bieden tegen stralingsbronnen die zich niet eenvoudig laten verwijderen. Deze producten harmoniseren de huidige stralingsvelden, maar ook de stralingstechnieken die nu in ontwikkeling zijn zoals bijvoorbeeld 5G.

Harmonisatieoplossingen kunnen dan helpen

Harmonisatie oplossingen zorgen er voor dat de uit apparaten komende straling goeddeels vrij wordt gemaakt van belastende bijwerkingen. Dat betekend dat je, met in achtneming van de ‘verstandig gebruik’-tips, apparaten (zie tips bij Stralingsbronnen en Oplossingen) kunt blijven gebruiken of dat je jouw woonhuis niet hermetisch af hoeft te schermen van de buitenwereld. En dat terwijl je lichaam normaal blijft functioneren.

De geselecteerde producten zijn het resultaat van 25 jaar ontwikkeling en wetenschappelijke testen door zeer betrokken producenten en onafhankelijke wetenschappers. De reden dat StralingsAdviesOnline voor veel toepassingen voor de memonizer producten kiest heeft drie redenen: Ten eerste is de memonizer technologie werkzaam voor alle niet natuureigen stralingsvormen. Dat maakt de memonizer geschikt voor alle huidige stralingsvormen en ook voor de stralingsvormen die er nog aan gaan komen. En daarmee is deze technologie zeer toekomstvast. Verder zijn de memonizer producten uitermate praktisch toe te passen en hebben ze een fraai ontwerp waardoor ze het woonhuis, de auto of de smartphone geenszins ontsieren. Meer over de Memon technologie

slider 1920x400 1
Memon-logo

De door StralingsAdviesOnline geselecteerde producten
zijn te splitsen in drie categorieën:

Wonen en werken aan huis

Memonizer COMBI

Het centrale product voor Wonen en Werken aan huis is de memonizer COMBI. Dit product kent verschillende capaciteiten voor verschillende woninggroottes. De memonizer COMBI steekt men eenvoudig in een stopcontact naar keuze, wel of niet geaard. De beschermende werking voor elektromagnetische velden van aan het stroomnet gekoppelde apparaten, apparaten van buren of uit de omgeving van het woonhuis verspreidt zich via het stroomnet door het gehele woonhuis.

CMO ALL IN ONE

De CMO ALL IN  ONE beschermt een woon of verblijfsruimte van 100 m2 voor de meest voorkomende elektromagnetische velden. Denk hierbij aan WiFi, DECT, Blue tooth, GSM en UMTS. Het werkingsgebied van de CMO ALL IN ONE is een cirkel met een straal van 5 meter op een verdieping. De compacte CMO ALL IN ONE (afmeting 7 x 6,4 cm) kan ook eenvoudig worden meegenomen naar vakantie of werkomgevingen. De verwachte werkingsduur is 7 jaar voor de nu bekende en toegepaste elektromagnetische velden.

Memonizer Combi

Memon 4x transformer
knop-webshop-1

Memonizer WLAN

Een aanvulling op de memonizer COMBI is de memonizer WLAN. Deze is bedoeld voor WiFi modems of communicatie boxen die een WiFi zender bevatten en wordt toegepast als deze WiFi zenders zich op korte afstand van slaapplekken, ontspanplekken of bijv. een werkplek bevinden.

Memonizer Wlan

memonizerWIFI MODEM_200x200
knop-webshop-1

Memonizer SOLAR

Een aanvullend product is de memonizer SOLAR voor zonnepaneel installaties op het woonhuis. De memonizer is bij zonnepaneelinstallaties nodig in aanvulling op de memonizer COMBI omdat de zonne-installatie een eigen stroomcircuit heeft, dat  door het woonhuis heen loopt. De memonizer SOLAR wordt eenvoudig op de omvormer geplakt.

Memonizer Solar

memonizer Solar
knop-webshop-1
woonhuis - kantoor aan huis
Memon-logo

Apparaten

Memonizer MOBILE

De smartphone en/ook de oudere telefoons produceren een forse hoeveelheid elektromagnetische straling (2G, 3G, 4G, 4G+, WiFi en Bluetooth) waarbij de zenders zich dicht tot zeer dicht bij het lichaam bevinden. Afhankelijk van de intensiteit van gebruik en de plaats van gebruik (bij slecht bereik gaat het toestel meer straling produceren) kan de stralingsbelasting fors oplopen. De memonizer MOBILE beperkt het effect van deze straling op het lichaam in hoge mate met als effect veel minder of geen welzijnsklachten bij gebruik van het toestel. De memonizer MOBILE is een uitermate krachtige bescherming, die klein en plat is zodat hij nauwelijks opvallend op ieder toestel kan worden geplaatst. Hij houdt zeer lang zijn werking en is gemakkelijk over te plaatsen op het volgend apparaat.

Memonizer Mobile

memonizerMOBILE-grey_200x200
knop-webshop-1

Memonizer WIRELESS

Alle handige draadloze apparaten die zich verbinden met een router of een basistation produceren zeer dicht bij het lichaam belastende elektromagnetische straling. Voorbeelden zijn babyfoon, e-reader, spelconsole, draadloos toetsenbord of muis, tablet, laptop en DECT handset. StralingsAdviesOnline adviseert voor deze apparaten de memonizer WIRELESS. Een uitermate krachtige bescherming, die klein en plat is zodat hij nauwelijks opvallend op ieder apparaat kan worden geplaatst. Hij houdt zeer lang zijn werking en is gemakkelijk over te plaatsen op het volgend apparaat.

Memonizer Wireless

memonizerwireless-klein
knop-webshop-1

Stralingsvrije oortjes

Indien je vaak hands free belt met de bij de smartphone meegeleverde of vergelijkbare Oortjes, dan lopen er metalen draadjes tot in het oor. Juist op deze plek in het oor bevinden zich zenuwen die gevoelig zijn voor elektromagnetische straling.  De draadjes van de Oortjes geleiden elektromagnetische straling tot precies bij deze zenuwen. Om deze reden adviseert StralingsAdviesOnline het gebruik van stralingsvrije Oortjes. Bij dit type Oortjes stopt de metalendraad op ca 15 cm van het oor en het geluid wordt dan omgezet in luchttrillingen in een rubberen slang. Er vindt dan geen geleiding van elektromagnetische straling naar het oor plaats. N.b. de stralingsvrije Oortjes stopt de elektromagnetische straling die via het metaal worden geleid, doch stopt niet de directe belasting van elektromagnetische straling die direct door de smartphone naar het lichaam wordt gestraald. Daarvoor blijft de memonizer MOBILE nodig.

Stralingsvrije oortjes

CMO earplugs
knop-webshop-1
produktfotobalk onderweg
Memon-logo

Onderweg

Memonizer Armband – CMO Hanger

Als je de tips van StralingsAdviesOnline voor jouw woonhuis en je smartphone/Ipad/tablet/Laptop hebt opgevolgd, dan heb je grote stappen gezet bij het verminderen van de stralingsbelasting. De laatste stap is om te bekijken welke stralingsbelasting je onderweg zoal opdoet. Het gaat dan over vervoer (auto, trein, bus tram, fiets, vliegtuig, e.d.)  en de verblijfslocaties (werkplek, hotel, appartement, horeca, theater, winkels e.d.). Je hebt normaal gesproken geen mogelijkheden om in te grijpen in de stralingssituatie op andere locaties. De enige praktische oplossing is dan om een persoonlijke beschermer te dragen zodra je van huis gaat. Deze zorgt er voor dat je veel minder last hebt van omgevingsstraling.

Memonizer Armband

Memon armband
knop-webshop-1

CMO Hanger

CMO PERSONAL_01
knop-webshop-1

Memonizer Car

Heel veel mensen verblijven vrijwel dagelijks lang in de auto, bus of vrachtauto. De moderne auto produceert een zeer grote hoeveelheid elektromagnetische straling en vanwege de metalen carrosserie heeft hij wel wat weg van een rijdende magnetron. Je kunt je dan voorstellen dat in de auto, bus of vrachtauto de stralingsbelasting erg hoog is. De firma Memon heeft als enige producent een speciaal beschermingsproduct voor verschillende type auto’s ontwikkeld. StralingsAdviesOnline heeft met dit product al zeer veel automobilisten met welzijnsklachten in hun voertuig kunnen helpen.

Memonizer Car

memonizerCAR Personenauto
knop-webshop-1

Over memon

Memonizer® milieutechnologie, een baanbrekende ontwikkeling 

Het Duitse bedrijf memon® milieutechnologie zet zich in voor het creëren van een zo natuurlijk mogelijk leefomgeving, met als doel dat mensen een gezond en harmonisch leven kunnen leiden – in harmonie met de natuur. De memonizer® producten zijn het resultaat van ruim 25 jaar ontwikkeling en onderzoek door een team onder leiding van oprichter en ontwikkelaar Winfried Dochow. De producten zijn niet alleen zeer effectief in het voorkomen van stralingsbelasting,  maar zijn ook robuust,  fraai vormgegeven en erg handig in gebruik. Daarnaast hebben memonizer® producten een zeer lange effectieve werkingsduur (20 jaar!)en zijn ze ook voorbereid op bij de introductie van nieuwe draadloze technieken zoals bijv. 5G!

Onderzoek memonizer® technologie

De stralingsbeschermingeffecten van de memonizer® technologie is in vele wetenschappelijke experimenten vastgesteld in laboratoria en faciliteiten voor wetenschappelijk onderzoek.

Samenvattend zijn de volgende zaken vastgesteld:

  • Memon vermindert oxidatieve Celstress, een belangrijke marker in voorkoming van kanker  George Carlo 2010
  • Memon verhoogt het niveau van neuro stress hormonen DHEA, Melatonine en Serotanine , belangrijke indicatoren voor goed functioneren van het lichaam (Dr. Med. Michael Steinhöfel, medisch onderzoeker, 2009)
  • Memon verlaagt het redox potentiaal in menselijk bloed, een marker voor goed functioneren van het lichaam (Fisher/Fisher 2011)
  • Memon zorgt voor een significante vermindering van ‘verhoogd cell metabolisme activiteit”, bekend als celstress (Reszuri-test Fraunhofer Institute, 2012)
  • Memon zorgt voor verbetering van de ‘Hart Rate Variablility, HRV’in woon en werkomgevingen (Steinhöfel, 2011)

Voor meer informatie over onderzoeken en achtergronden van de memonizer technologie en producten mail naar info@stralingsadviesonline.nl of bel met 0653738200

StralingsAdviesOnline geeft op alle geadviseerde producten, met uitzondering van het stralingsvrije Oortje ivm hygiëne-aspecten, 90 dagen tevredenheidgarantie met geld retour.

Disclaimer: De technologie achter de producten en de impact en effecten  ervan, worden net als bijvoorbeeld homeopathie, bioresonantie, en delen van acupunctuur, niet erkent door de reguliere wetenschap. Het gebruik van deze producten is op geen enkele wijze een vervanging van een consult van een arts.