Postbus 9 2396 ZG Koudekerk a/d Rijn
(M) +31 653 738 200
(E) info@stralingsadviesonline.nl
Stralingsproducten
home › Woonhuismeting

Woonhuismeting

Woonhuismeting op elektrostress

Wilt u weten of in uw woonhuis de hoeveelheid elektromagnetische straling invloed kan hebben op uw welzijn?

Als het antwoord op deze vraag ja is, dan is een woonhuismeting iets voor u.

Zeker als u bij zichzelf of bij een gezinslid één of meer van de volgende klachten herkent.Slapeloosheid, hoofdpijn, een hoge bloeddruk, rusteloosheid, stress, concentratieverlies, spierklachten, allergieën, hyperactiviteit of een chronische vermoeidheid.

De woonhuis meting bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Technische meting op veel voorkomende stralingsbronnen (DECT, GSM, UMTS, Wi-Fi, enz)
  • Advies & desgewenst direct toepassen beschermingsmaatregelen
  • Schriftelijke rapportage & advies
  • Kosten: €225 + €0,35 per km voor de reis gerekend vanaf Koudekerk
  • Tijdsduur: 1,5-2 uur op locatie

Wilt u weten wat u kunt doen om de stralingbelasting en de mogelijke gezondheidseffecten in uw woonomgeving tot een minimum terug te brengen? Hoe u dus een gezondere woonomgeving kunt creëren? Vraag dan een Woonhuismeting aan bij Stralings Advies. Stuur een email naar info@stralingsadvies.nl 

 

 

Klant uitspraken over metingen :

"Het geschreven advies kon ik handig gebruiken om mijn partner te infomeren. Die kon helaas niet bij de meting zijn" Sandra (Den Haag)

"De meetresultaten bevestigden mijn vermoedens dat die zendmast erg veel straling in de kamer van mijn dochter gaf. Nu weten we tenminste dat we iets moeten doen". Karel (Nieuwveen)

"Ik dacht zelf last te hebben van de hoogspanningsmast op 100 meter afstand van ons huis. Bleek het vooral de draadloze telefoon te zijn van de buren"  Ellen (Leiden)

"Ik had geen idee dat die babyfoon zo'n enorme hoeveel straling gaf in het ledikantje van mijn dochter. Toen we hem hadden uitgezet verdwenen de slaapproblemen vrijwel direct'. Brenda (Tilburg)

"Nooit geweten dat een waterbed zoveel elektrisch veld afgeeft. Nu begrijp ik waarom ik altijd zo onrustig sliep"  Sandra (Zwolle)

"Mijn echtgenote begreep niet waar ik het over had als ik zei dat ik nooit kon ontspannen in ons huis. Door de meting is zij zich ook gaan realiseren dat wij ons huis langzaam maar zeker hadden verandert in een soort van magnetron Nu is zij ook voor het treffen van maatregelen" Frans Jan ('s-Hertogenbosch)

Ik dacht dat al die verhalen over straling nergens op sloegen, totdat ik de meting liet uitvoeren. Heel duidelijk was te zien dat er een hoge stralingsbelasting in mijn woning was en vind ik maar niets'" Andre (Rotterdam)